• hírek, aktualitások, információk

  Hírek aktualitások, információk

 • Az OPTEN Kft. „A” minősítésében részesült a cég

  Az OPTEN Kft. „A” minősítésben részesítette a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.-t

 • Pegazus díj

  A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. kiemelkedő teljesítményének jutalma.

 • HAJDU Hőszivattyús szervizpartnerek listája

  A lista bővülése folyamatban.

 • HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017. kiállításon

  Kettős elismerést szerzett a budapesti Construma kiállításon a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

 • A HAJDU termékei is az Otthon Melege Programban!

  Több, mint 100 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik 2017-ben az Otthon Melege program
 • Már kapható a HAJDU Zrt. legújabb terméke

  Érdemes megvásárolni az Aquastic Flat termékcsalád elektromos forróvíztárolóit.

 • „A” minősítés szerint a HAJDU Zrt. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

  Az Opten Kft. „A”, azaz kiváló minősítésben részesítette a HAJDU Zrt.-t.

 • hírek, aktualitások, információk

  Gyorskereső szabadszavas keresés

 • Kérem ajdon meg egy keresőszót.
 • hírek, aktualitások, információk

  Sporthírek szponzorálás, támogatás

 • hírek, aktualitások, információk

  Hírlevél

 • Kérem kattintson a feliratkozás gombra és adja meg a kért adatokat.

  Feliratkozás
 • hírek, aktualitások, információk

  Tervezői szoftver

 • Letöltés

Hasznos információk

GYIK Kisokos

Magyar Termék Nagydíjat kapott a HAJDU hőszivattyús forróvíztároló család ( típusok: HB300, HB300C, HB300C1 )

2015. szeptember 04

Nemzetközi sikerek után hazai elismerés a HAJDU Zrt. részére

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. saját fejlesztésének eredményeként 2015-ben a hőszivattyús forróvíztároló termékcsaládjával elnyerte a Magyar Termék Nagydíj Védjegyet.  Egy évvel korábban a termékcsalád passzívházak fűtésére alkalmas része Innovációs Díjat kapott.

A kitüntető elismerés átadására szeptember 3-án került sor a Parlamentben, ahol a HAJDU Zrt. az Elektrotechnika folyóirat és a WTS Klient Kft által felajánlott különdíjakban is részesült.  A díjakat Dedéné Novotni Anna a Cégcsoport alelnöke vette át. 

 

A vásárlók szempontjából a hőszivattyús forróvíztárolók legkézzelfoghatóbb előnye az a nagymértékű energiatakarékosság, hogy harmadannyi energia felhasználásával érik el ugyanazt a melegvíz mennyiséget, mint az azonos űrtartalmú villanybojlerek. Ráadásul még – a melegvíz-előállítással egyidejűleg – egy kisebb helyiség hűtését/párátlanítását is biztosíthatják. Amennyiben a hideg levegőt kivezetjük, a helyiség szellőztetésébe segíthetnek be. 

 

Jelenleg elmondható, hogy Magyarországon kizárólag a HAJDU gyárt ilyen készülékeket. A termékcsalád passzívház fűtésére is alkalmas, továbbá integrálható más, - megújuló energiás rendszerelemekkel, - mint a napelem, vagy a napkollektor. Ezzel a megoldással egy rendkívül környezettudatos és hatékony rendszer építhető ki.  

A termék innovatív jellegét mutatja annak sokoldalúsága. A hőszivattyú a lakás környezeti levegőjét felhasználva melegíti fel a vizet 60 C° fokra, és akár – 7 C° fokos levegővel is képes üzemelni. A készülék a ház szellőztető rendszeréhez is csatlakoztatható, így funkciójában szellőztetésre, páramentesítésre, légkondicionálásra is alkalmas, rendkívül energiahatékony, környezetbarát.  A készüléken található légelvezető kürtő lehetőséget biztosít arra, hogy a kifújt hideg levegőt a nyári hónapokban klimatizálásra is használhassuk, a hőelvonás hűti a helyiséget. Amennyiben a kiáramló levegőt kivezetjük a készülékből a szabadba, akkor az a helyiség vagy lakás szellőzését szolgálja. 

 

 A Magyar Termék Pályázati rendszer célja, hogy az elismerje a pályázaton nyert termékek magas minőségi színvonalát, és elősegítse a nemzetközi piacon történő sikeres szereplését.  

A HAJDU hőszivattyús forróvíztároló évek óta az export piacon versenyképes, nemzetközi tanúsításokkal rendelkező termék. /Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Portugáliában és Svédországban/ Hazánkban az egyre tudatosabb vásárlói döntések, a környezetkímélő műszaki megoldások hatására lassan növekvő kereslettel párosul. 

A díj elnyerése tovább erősíti a HAJDU termékekbe vetett vásárlói bizalmat, növeli a Társaság elismertségét. A HAJDU márka mára nemcsak a hagyományos, megbízható termékeket, de az innovatív, megújuló energiát hasznosító berendezések palettáját is jelenti, melyek jelentős előnyöket nyújtanak a fogyasztók számára.